NE Ruwbouw bouwt ook in 2022 stevig door!

NE Ruwbouw bouwt ook in 2022 door!

๐—ง๐—›๐—˜ ๐—ฆ๐—ž๐—ฌ ๐—œ๐—ฆ ๐—ง๐—›๐—˜ ๐—Ÿ๐—œ๐— ๐—œ๐—ง | NE Ruwbouw bouwt ook in 2022 stevig (en torenhoog) door!

Met trots kunnen we melden dat we dit jaar goed beginnen met nieuwe opdrachten. Met onze vaste partners en medewerkers gaan we deze ruwbouwprojecten de komende maanden voorbereiden en uitvoeren:

๐ŸŒ‡In opdracht van Pleijsier Bouw realiseren wij de complete ruwbouw van appartementencomplex โ€˜The Newtonโ€™, een ontwikkeling van COD. Het project The Newton is een driehoekig gebouw met 101 appartementen midden in Amsterdam.

๐ŸŒ‡In opdracht van Heembouw realiseren we het betonwerk voor de nieuwe ethyleenoxide unit van Applied Medical in Amersfoort.

๐ŸŒ‡In opdracht van Bot Bouw realiseren we de complete ruwbouw van โ€˜De Catharinaโ€™; een eigenzinnige woontoren met 103 huurappartementen in Zaandam.

๐ŸŒ‡In opdracht van Bouwbedrijf Kreeft B.V. realiseren wij de ruwbouw van de uitbreiding van het Meander ziekenhuis in Amersfoort.

๐ŸŒ‡In opdracht vanย Huybregts Relou (VB Groep)ย realiseren wij de complete ruwbouw het nieuwe woonzorgcentrum โ€˜de Kievietshorstโ€™ in Tilburg; bestaande uit 165 zorgappartementen en een hospice.

๐——๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ก๐—˜ ๐—ฅ๐˜‚๐˜„๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„, ๐˜€๐—น๐—ถ๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ (๐˜€๐—ฎ๐—บ๐—ฒ๐—ป) ๐—ฏ๐—ผ๐˜‚๐˜„๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ผ๐—ป!