Over ons

Over NE Ruwbouw

NE Ruwbouwcombinatie is een jong en dynamisch bedrijf. De ruwbouw is letterlijk de basis van ieder project. En die moet goed zijn. Het is een specialisme en ons team weet dat als geen ander. Wij zien het als onze taak om onze opdrachtgevers hierin te adviseren, te ondersteunen bij de engineering en uiteindelijk bij realisatie volledig zelfstandig te zijn. Wij zijn in staat, door onze ervaring, om verder te kijken dan alleen onze eigen tak van sport. Uw ruwbouw is bij NERC in goede handen.

Slimmer bouwen noemen wij dat!

Samenwerken

Zonder goede samenwerking komen projecten niet van de grond. Met elkaar begeleiden we het bouwproces op een veilige manier naar het eindresultaat. 

Bij NE Ruwbouw staan samenwerking én veiligheid dan ook bovenaan! 

Duurzaamheid

Waarom wij graag werken met beton? Bouwen met beton is namelijk duurzaam. Het is onder andere recyclebaar, dit is een trend die we steeds meer zien (oud beton in nieuw beton), daarnaast heeft een  betonnen constructie een lange levensduur. 

Werken bij NE Ruwbouw

Werken bij NE Ruwbouw? Alleen als je een teambuilder bent, verantwoordelijkheid en veiligheid bovenaan je lijst hebt staan en over de juiste ervaring beschikt. 

We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's. Wil je graag bij ons werken? Neem dan contact met ons op

Wij zijn aangesloten bij en gecertificeerd door:

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Daarnaast zijn wij VCA** gecertificeerd, want veilig en gezond werken staat bij ons bovenaan!

Het VCA certificaat geeft aan dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Meer informatie of direct contact opnemen:

Onze opdrachtgevers:

Onze partners